51.500 EUR REAL HOUSE NEKRETNINE (ID 276) Ažurirano: 24-02-15

ID 8082 23-02-15 0 pregleda


Kvadratura (m2): 154 Tip cena: Fiksno Tip kuća: Vikendica Agencija ili agent?: Da

Real House predstavlja prodaju nekretnina u Čortanovcima. Na oko 100 m od glavnog puta na produju su dva objekta u vikend zoni pogodna za svakodnevno stanovanje.

Glavna vikend kuća uknjižene površine 84m2  sastoji se od dva nivoa. U prizemlju se nalaze ulazni hodnik, kupatilo sa tuš kadom, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, dnevna soba, zastakljena veranda i mali podrum. U potkrovlju do koga se dolazi stepenicama iz trpezarije nalazi se mala ostava i jedna velika prostorija (35m2) koju je moguće pregraditi u više soba.

Objekat je veoma kvalitetno građen i ispunjava uslove svakodnevnog stanovanja ali je pogodan i kao vikendica za odmor. Kaljeva peć u trpezariji greje celu kuću, drvena stolarija termo izolovana za drvenim šaluzinama.

Pomoćna kuća ili drugi objekat(novosagrađena) uknjižene površine 70m2 sastoji se takođe iz prizemlja i potkrovla. U prizemlju se nalaze garaža sa šupom, letnja kuhinja i kupatilo sa kadom, u gornjoj etaži je predviđena jedna velika prostorijaoko 30m2.

Objekti imaju struju i tehničku vodu iz sopstvenog bunara ubokog 35m(pijaća voda) sa pumpom, septičku jamu, postoji mogućnost priključenja na gas i vodovod.

Ravan plac ukupne površine 1730m2 (120x15m) udaljen od saobraćajne buke.

Do placa se dolazi kroz susedni, komšijski plac kroz koji postoji uknjiženo pravo službenosti prolaza.

Nekretnine  u Čortanovcima idealne su ako tražite dobro mesto za odmor ili kuću za stanovanje za dve porodice.

Tel: 062650152

Slične nekretnine

 • Kuca Novi Sad

  Kuca Novi Sad

  Starija porodicna kuca na prodaju Povrsina 80m2 plac 500m2 Cena 32000 063 566-124 Novi Sad

 • Kuca u Mosorinu sa zemljistem, povoljno

  Kuca u Mosorinu sa zemljistem, povoljno

  Stara kuca sa dva velika dvorista i ogromnom bastom sa obradivim zemljistem (2500 m2) na izuzetnoj lokaciji, blizu centra. Novi Sad

 • Porodicno imanje na prodaju

  Porodicno imanje na prodaju

  Prodajem porodicno imanje u Aleksincu, centar, u pitanju su dve kuce od 80 i 82 kvadrata i plac ukupno 6 ari, legalizovane, idealne za porodicu ili gradnju poslovnog prostora, nalaze se na par koraka od bolnice.moze i dogovor a moze opcija i samo jedna… Nišava

Dobrodošli na Kuce.rs!

Postavi oglasi brzo i besplatno

✔ Pročitajte naš vodič

✔ Oglasa na mapi

✔ Aktuelne oglase

Traži nekretnine

Pretplatiti se na oglase