Kuce.rs je uspešan i rastući portal za nekretnine. Ovo je jedini portal gde možete otpremiti do 15 slika, dodati video i prikazati vaše oglase na početnoj strani galerije brzo i besplatno. Pozivamo Vas da pojačate svoje poslovanje tako što ćete besplatno postovati na našem sajtu.

Najbolje klijente

Registrovane agencije koje postave minimum 50 novih oglasa u rasponu od 10 dana biće nagrađene tako što će se njihovi oglasi pojaviti istaknuti na našem spisku 30 dana, počevši od datuma kada ste dodali 50-i oglas i poslali kontakt i-mejl u kojem ste zahtevali opciju isticanja.

Ovakva opcija isticanja se može upotrebiti samo jednom po agenciji ukoliko ne želite da od stranice vašeg sajta obezbedite trajni ,,dofollow’’ link do nas. Ako želite da se povežete sa nama, možete iskoristiti ovu ponudu više od jednog puta, ukoliko dodate određen broj oglasa koji je zahtevan od Vas u tom specifičnom trenutku.

Postavljanjem oglasa na Kuce.rs dozvoljavate nam da prikažemo ime i Matični broj vaše registrovane kompanije dok god su vaši oglasi prikazani na našem sajtu.

Takođe, po vašem zahtevu, dozvoljavate nam da prikažemo detalje ugovora vaše kompanije (registraovanu adresu, broj telefona i ,,nofollow’’ vezu ka vašem sajtu) na Kuce.rs.