51.500 EUR REAL HOUSE NEKRETNINE

ID 8082 23-02-15 0 pregleda


Tip cena: Fiksno

Kvadratura (m2): 154

Agencija ili broker?: Da


Real House predstavlja prodaju nekretnina u Čortanovcima. Na oko 100 m od glavnog puta na produju su dva objekta u vikend zoni pogodna za svakodnevno stanovanje.

Glavna vikend kuća uknjižene površine 84m2  sastoji se od dva nivoa. U prizemlju se nalaze ulazni hodnik, kupatilo sa tuš kadom, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, dnevna soba, zastakljena veranda i mali podrum. U potkrovlju do koga se dolazi stepenicama iz trpezarije nalazi se mala ostava i jedna velika prostorija (35m2) koju je moguće pregraditi u više soba.

Objekat je veoma kvalitetno građen i ispunjava uslove svakodnevnog stanovanja ali je pogodan i kao vikendica za odmor. Kaljeva peć u trpezariji greje celu kuću, drvena stolarija termo izolovana za drvenim šaluzinama.

Pomoćna kuća ili drugi objekat(novosagrađena) uknjižene površine 70m2 sastoji se takođe iz prizemlja i potkrovla. U prizemlju se nalaze garaža sa šupom, letnja kuhinja i kupatilo sa kadom, u gornjoj etaži je predviđena jedna velika prostorijaoko 30m2.

Objekti imaju struju i tehničku vodu iz sopstvenog bunara ubokog 35m(pijaća voda) sa pumpom, septičku jamu, postoji mogućnost priključenja na gas i vodovod.

Ravan plac ukupne površine 1730m2 (120x15m) udaljen od saobraćajne buke.

Do placa se dolazi kroz susedni, komšijski plac kroz koji postoji uknjiženo pravo službenosti prolaza.

Nekretnine  u Čortanovcima idealne su ako tražite dobro mesto za odmor ili kuću za stanovanje za dve porodice.

Tel: 062650152

Slični oglasi

 • Kuca u Jajincima

  Kuca u Jajincima

  Na prodaju kuca u Jajincima, ulica Stojana ljubica… Plac je povrsine 6 ari, a kuca je 10*12 u osnovi, ukupne povrsine 248 kvadrata… Predato za legalizaciju. Cena po dogovoru. Sva pitanja iskljucivo na broj 065/3450543 Beograd


 • Kuća u Đurđevu

  Kuća u Đurđevu

  Prodajem stariju kuću u Đurđevu.Kuća se nalazi u mirnoj uličici blizu centra sela.U skopu kuće je veliko dvorište sa dosta pratećih objekata:šupe, štala, obori... Južna Bačka


 • Kuca u Perlezu

  Kuca u Perlezu

  Prodajem kucu u centru Perleza od 250kv. Kucu cine 4 plunivoa. Gradjena od cigle ( spoljni zidovi od 1,5 cigli) ima 2 kupatila, centralno grejanje, parket u sobama.....  Na placu se nalaze 4 nus prostorije. Srednji Banat


Podeli

Traži nekretnine

Dobrodošli na Kuce.rs!

Postavi oglasi brzo i besplatno

✔ Pročitajte naš vodič

✔ Oglasa na mapi

✔ Samo oglasi sa slikom

Pretplatiti se na oglase

Oglasa na mapi